Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Andrei Popescu: Sper ca nepăsarea și indolența de care primarul Chițac dă dovadă și astăzi, să nu se uite în 2024. Nu de alta, dar am numărat deja destui morți.

Andrei Popescu: Sper ca nepăsarea și indolența de care primarul Chițac dă dovadă și astăzi, să nu se uite în 2024. Nu de alta, dar am numărat deja destui morți.(1052)

"Cu ocazia vizitei ministrului sănătății, Alexandru Rafila, la Constanța, am aflat că mult trâmbițata și preconizata deschidere a Spitalului Clinic de Boli Infecțioase pe data de 15 decembrie 2021 a fost o ambiție personală a primarului Vergil Chițac. Deci, nu tu analiză sau proiecție profesionistă, ci doar o amărâtă de ambiție eșuată, ca întregul mandat de până acum al navetistului de Eforie.

La un an și câteva luni de la alegerile locale, observăm, cu tristețe, că am căzut din lac în puț. De la bunul plac al lui Mazăre la ambițiile lui Chițac, rezultatul e cam același: un oraș vraiște, departe de modelele Cluj, Oradea, Brașov, fluturate în campania electorală. Un oraș fără Spital de Boli Infecțioase în plin Val 5, condus de o administrație incompetentă și insensibilă, lipsită de orice fel de sentiment pentru constănțeni.

Orice proiect poate suferi amânări, poate înregistra întârziere, nu însă și cele de care depind viețile oamenilor. Sper ca nepăsarea și indolența de care primarul Chițac dă dovadă și astăzi, să nu se uite în 2024. Nu de alta, dar am numărat deja destui morți.

P.S. Cu vizita domnului Rafila, am remarcat și competiția penibilă de pupat fundul ministrului dusă între liderii locali ai PSD. Concentrat pe Chițac și pe incompetenții lui uitasem în ce hal pot fi pesediștii."

Andrei Popescu

Fondator Asociația Constanța Ia Atitudine 

Să nu uităm că, încă din luna noiembrie 2021, Andrei Popescu a tras un veritabil semnal de alarmă în legătură cu noua manieră de tergiversare a redeschiderii Spitalului de Boli infecțioase și de cheltuire abuzivă a primarului Vergil Chițac, în detrimentul sănătății cetățeanului, prin următorul mesaj:

"Dați medicilor oportunitatea de a face ceea ce știu să facă: să salveze vieți!
 Dați constănțenilor infectați cu virusul Sars-CoV2 șansa de a fi tratați corespunzător, șansa la viață!
 Dați orașului și altceva decât bariere, tarife și taxe mărite!
 Dați, domnule primar, și nu mai luați!"

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii