Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Cod portocaliu de vreme severă la Constanța - ninsori viscolite, strat de zăpadă consistent și vizibilitate redusă!

Cod portocaliu de vreme severă la Constanța - ninsori viscolite, strat de zăpadă consistent și vizibilitate redusă!(354)

Atenționarea emisă de meteorologi este valabilă până la mâine la ora 10:00.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că, în intervalul menționat, va ninge însemnat cantitativ (20-30 l/mp) și se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 60...70 km/h, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ.

Nici maine, condițiile meteo nu se îmbunătățesc. În intervalul 1 martie, ora 10:00 – 3 martie, ora 10:00, temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 45...50 km/h, viscolind ninsoarea.

Până la mijlocul săptămânii vremea va fi rece pentru începutul lunii martie. Vântul va mai avea intensificări temporare îndeosebi în prima jumătate a intervalului amplificând senzația de rece.

Primăria Municipiului Constanța a convocat Comandamentul Local pentru Situații de Urgență și este gata să intervină dacă situația o va impune. Utilajele pentru deszăpezirea orașului au fost deja poziționate în mai multe zone din oraș.

Facem apel către toți constănțenii care ies în trafic să aibă autoturismele echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

De asemenea, având în vedere că vântul va sufla cu putere, cetățenii sunt rugați să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055

Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922

Dispecerat Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență – 0737552271.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii