Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Teatrul de Stat Constanța - Cadou de Mărțișor și 8 Martie

Teatrul de Stat Constanța - Cadou de Mărțișor și 8 Martie(375)

DOUĂ DOAMNE SAU DOMNIȘOARE CU UN SINGUR BILET

Pentru a marca acest început de martie, Teatrul de Stat Constanța oferă un Mărțişor tuturor doamnelor și domnișoarelor: VINERI, 4 MARTIE, DE LA ORA 19:00, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (fostul cinema Republica) comedia romantică „DESCULȚ ÎN PARC” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.
O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

CADOUL TEATRULUI DE STAT CONSTANȚA: Cu un singur bilet pot vedea spectacolul două doamne sau domnișoare.
Biletele pot fi achiziționate la Centrul „Jean Constantin” din Bulevardul Ferdinand nr. 56 (fostul cinematograf Republica), dar și online, pe platforma MyStage: https://www.mystage.ro/spectacole/descult-in-parc-2041?af=41
*******

Campanie culturală anti-război

Din nefericire, începutul de martie nu este, ca de obicei, plin de speranță și optimism, ci marcat de suferințele generate de războiul ce se poartă la granițele României. În aceste zile, în care mulți dintre români – pe cont propriu sau prin diverse forme de asociere – încearcă să-i ajute pe semenii lor ucraineni, Teatrul de Stat Constanța se alătură unei inițiative culturale ce face apel la solidaritate și omenie.

TSC, la fel ca alte instituții de spectacole din România, se alătură campaniei „RUGĂ PENTRU PACE”, o inițiativă Radio România Cultural, în colaborare cu poeta Ana Blandiana.

Începând de vineri, 4 martie 2022, înaintea fiecărui spectacol susținut de actorii Teatrului de Stat Constanța, se va difuza un mesaj audio de un minut, „Rugă pentru Pace”, citit de poeta Ana Blandiana și realizat de Radio România Cultural. Fragmentul, cu un puternic impact emoțional, aparținescriitoareidin Belarus Svetlana Aleksievici(cu tată bielorus și mamă ucraineană) și este extras din volumul „Ultimii martori”, apărut la Editura Litera. Este un apel la solidaritate, empatie si compasiune cu tragedia războiului din Ucraina.

După difuzarea acestui mesaj, se va păstra un moment de reculegere pentru victimele războiului prin care trece încercatul popor ucrainean.

Campania Radio România Cultural „Rugă pentru pace” se desfășoară cu sprijinul Editurii Litera.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii