Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție, se oprește apa în mai multe zone
din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa în mai multe zone
din municipiul Constanța!(359)

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în perioada 09 – 10 martie 2022 pentru executarea unor intervenții la nivelul infrastructurii de alimentare cu apă din municipiul Constanța astfel:

Lucrări de remediere a unei avarii survenite pe conducta magistrală de apă, cu diametrul de 800 mm, din incinta Sursei Cișmea 1C din mun. Constanța, în intervalul 09 martie 2022, ora 22.00 - 10 martie 2022, ora 07.00.

Se va întrerupe alimentarea cu apă în următoarele zone:
- perimetrul delimitat de străzile: bd. Tomis – bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Soveja - bd. Tomis;
- bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de aleea Universității și bd. Tomis, cu străzile adiacente: Diamantului, Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;

- punctele termice: 45, 120, 121, 122, 123, 138, 139, 140, 142, 145, 146 și 147.

Lucrări de sectorizare a sistemului de alimentare cu apă, prin montarea unor vane de legătură pe conducta magistrală Firul 3 Cișmea, cu diametrul de 800 mm, de pe b-dul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, de miercuri – 09 martie 2022, ora 22.00, până joi – 10 martie 2022, ora 10.00.

Se va sista furnizarea alimentării cu apă către consumatorii de pe partea dreaptă a bd. Aurel Vlaicu (sensul de mers către bd. I.C. Brătianu), situați între bd. Tomis și str. Nicolae Filimon, respectiv agenții economici din zona Arabesque, Metro 1, blocurile situate vizavi de Centrul Comercial Vivo și cartierul rezidențial din zona Dedeman-Carrefour. De asemenea, se vor înregistra presiuni scăzute pe str. Ștefăniță Vodă, în zona delimitată de bd. Aurel Vlaicu și str. Badea Cârțan.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonele afectate, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care se va sista alimentarea cu apă.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii