Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
În acest weekend, sunteți invitați la teatru!

În acest weekend, sunteți invitați la teatru!(388)

Două spectacole ale Teatrului de Stat Constanța în ultimele zile din aprilie
„UNIVERSURI PARALELE” ȘI „DESCULȚ ÎN PARC”

În ultimele două zile ale lunii aprilie, Teatrul de Stat Constanța a programat două spectacole care pot satisface toate gusturile și dispozițiile spectatorilor. Cele două reprezentații vor avea loc la noua Sală Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A (vizavi de Parcul  Arheologic și de clădirea TSC, aflată acum în renovare).

Vineri, 29 aprilie, de la ora 19:00, aveți ocazia să vizionați una dintre cele mai recente producții a Teatrului de Stat Constanța – spectacolul „UNIVERSURI PARALELE” de David Lindsay-Abaire, traducerea Adina Oniciuc, în regia lui Radu Iacoban.

În distribuție: Mihaela Velicu, Lucian Iftime, Cătălina Mihai/ Ecaterina Lupu, LanaMoscaliucși Theodor Șoptelea / Cătălin Bucur.Scenografia este semnată de Tudor Prodan, iar muzica originală, de Aida Šošić.

Sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19:00, tot la Sala Studio, comedia romantică„DESCULȚ ÎN PARC” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia GinaTărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, TaniȘtefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.
O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.
*******

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, între orele 11:00 – 19:00, dar și online, pe platforma MyStage: http://bit.ly/2lr2cFz
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii