Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
O avarie de înaltă tensiune a produs întreruperea furnizării de apă potabilă în mai multe localități

O avarie de înaltă tensiune a produs întreruperea furnizării de apă potabilă în mai multe localități(363)

Urmare a unei avarii apărută pe linia de înaltă tensiune, stațiile de repompare și tratare apă potabilă Cobadin și Biruința 1 au rămas fără energie și începând cu ora 15,30 s-a oprit pomparea.

În această situație abonații din localitățile Osmancea, Ciobănița, Credința, Viișoara, Biruința și Topraisar au rămas fără apă potabilă la robinete.

Reprezentanții furnizorului de energie au dat asigurări că vor remedia avaria în jurul orei 17,30. Imediat ce se va relua alimentarea cu energie, vom reporni stațiile în condiții de siguranță și se va relua furnizarea apei către consumatorii afectați în jurul orei 18.00.

Ne pare rău pentru disconfortul creat de lipsa apei potabile, dar fără curent electric stațiile de pompare și tratare nu pot funcționa. Asigurăm abonații că imediat ce se rezolvă aceste situații de către furnizorul de electricitate, se va relua alimentarea cu apă la parametrii optimi.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii