Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
TINIMTEX REVINE!

TINIMTEX REVINE!(200)

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX
21 – 25 septembrie 2022

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează, în perioada 21 – 25 septembrie 2022, Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea, pentru pirma dată după 2 ani de zile la Pavilionul Expozițional Constanța.

Târgul se va desfășura la Pavilionul Expozițional, din staţiunea Mamaia și reunește circa 100 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din intreaga ţară, majoritatea acestora fiind participanți fideli ai acestui eveniment.

Numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment de amplu interes pentru participanți.

La această ediţie, CCINA Constanța și-a concentrat cu succes eforturile în atragerea de firme producătoare de îmbrăcăminte si încălţăminte, astfel încât, la ediția din luna septembrie 2022, a TINIMTEX, din totalul de circa 100 de firme participante, 70 de firme sunt producătoari autohtoni.

Ediția din luna septembrie a TINIMTEX, de altfel cea mai importantă din tot anul, dă startul cumpărăturilor din această perioadă, expozanții prezenți la târg propunând publicului constănțean o ofertă extrem de variată, cu noile colecţii de toamnă-iarnă, menită să satisfacă toate gusturile, atât din punct de vedere al calității produselor expuse, cât și din perspectiva prețurilor atractive pentru cumpărători.

TINIMTEX va fi structurat astfel:

Pavilion Expozițional parter - confecții textile adulți, îmbrăcăminte din piele și blană, îmbrăcăminte copii, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.
Pavilion Expozițional etaj - genți și accesorii, încălțăminte.

Program de vizitare:

Miercuri-Sâmbătă, 21 – 24 septembrie: orele 10.00 - 19.00

Duminică, 25 septembrie: orele 10.00 - 16.00   

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii