Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Seră nouă de flori la Cernavodă(796)

Oraşul Cernavodă înfloreşte şi în prag de iarnă. Deşi se află în plin proces de reabilitare, localitatea prinde viaţă zi de zi, odată cu miile de flori plantate în parcuri şi intersecţii. Forfota utilajelor din oraş pare să fie uitată de cetăţeni, în faţa armoniei de culori oferită de noua serie de crizanteme. Această acţiune a fost posibilă datorită construirii celei de-a doua sere de flori din Cernavodă.

Investiţia care depăşeşte 55.000 de lei, din bugetul local, va permite adăpostirea a zeci de specii noi de flori şi plante, care vor împânzi întregul oraş în primăvara anului viitor. Lucrările au fost efectuate de Gospodăria Comunală, folosind materiale speciale care pot asigura temperatura constantă şi propice dezvoltării plantelor, pe tot parcursul iernii.


Echipele de floricultori ai intreprinderii au plantat sute de răsaduri de flori şi gard viu în interiorul noii sere, care se vor dezvolta armonios până la sosirea primăverii. Construirea şi punerea în folosinţă a celei de-a doua seră va permite extinderea spaţiului floral în oraşul Cernavodă, pentru anul viitor. În urma acestei investiţii, Administraţia Locală va beneficia în permanenţă de necesarul de plante din producţia proprie, scutind asfel cheltuielile anuale pentru achiziţionarea de flori.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii