Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Tragedie la Lumina! Jandarm găsit mort, cu gâtul tăiat!

Tragedie la Lumina! Jandarm găsit mort, cu gâtul tăiat!(875)

Ayhan Facredin Menagi, subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa a fost găsit mort, astăzi, 16 ianuarie 2023, în garajul casei sale din localitatea Lumina, având o plagă tăiată în zona gâtului.

Cercetările în acest caz sunt făcute sub coordonarea Parchetului Militar Constanţa de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat, printr-un comunicat de presă, că în jurul orei 13.30, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi că un bărbat, de 40 de ani, ar fi fost găsit inconştient, într-o anexă a locuinţei sale din comuna Lumina.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 40 de ani, din comuna Lumina. Acesta a fost găsit decedat, în garajul locuinţei sale, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanţa de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti", a transmis IPJ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul faptei au fost alocate trei ambulanţe, cadrele medicale neputând însă face nimic pentru salvarea victimei.

"Au fost alocate două ambulanţe SMURD- tip B2 şi C, precum şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. La locul solicitării a fost găsită o persoană de sex masculin în stop cardiorespirator. Imediat s-a început executarea manevrelor de resuscitare, însă, din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul victimei", a informat ISU.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii