Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța
Vizitați TINIMTEX 2023!

Vizitați TINIMTEX 2023!(339)

TINIMTEX - prima ediție a anului 2023


      Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunță desfășurarea primei ediții din anul 2023 a TINIMTEX, Târgul Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte - Îmbrăcăminte, din perioada 25-29 ianuarie 2023.

Desfașurat la Pavilionul Expozițional Mamaia, TINIMTEX este structurat astfel:

 - Pavilion Expozițional parter – produse textile adulți, îmbrăcăminte copii, confecții din piele și blană, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.
 - Pavilion Expozițional etaj –încălțăminte, marochinărie.

Programul de vizitare va fi următorul: 25 – 28 ianuarie, interval orar 10.00 – 19.00; 29 ianuarie, interval orar 10.00 – 16.00.

TINIMTEX, devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, își menține calitatea de cel mai important eveniment de profil organizat la nivel național în domeniul industriei ușoare, pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000.

În cadrul TINIMTEX, producătorii care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, au posibilitatea contactului direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Mihai Lupu - DECISIV în spargerea valului lui Mitroi
scris de Pompiliu Comşa
Mare e grădina lui Dumnezeu, spuneam pe timpuri. Parafrazând, putem afirma azi că mare e grădina politicii, inclusiv a celei dobrogene.(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii