Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Vizitați TINIMTEX 2023!

Vizitați TINIMTEX 2023!(226)

TINIMTEX - prima ediție a anului 2023


      Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunță desfășurarea primei ediții din anul 2023 a TINIMTEX, Târgul Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte - Îmbrăcăminte, din perioada 25-29 ianuarie 2023.

Desfașurat la Pavilionul Expozițional Mamaia, TINIMTEX este structurat astfel:

 - Pavilion Expozițional parter – produse textile adulți, îmbrăcăminte copii, confecții din piele și blană, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.
 - Pavilion Expozițional etaj –încălțăminte, marochinărie.

Programul de vizitare va fi următorul: 25 – 28 ianuarie, interval orar 10.00 – 19.00; 29 ianuarie, interval orar 10.00 – 16.00.

TINIMTEX, devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, își menține calitatea de cel mai important eveniment de profil organizat la nivel național în domeniul industriei ușoare, pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000.

În cadrul TINIMTEX, producătorii care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, au posibilitatea contactului direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii