Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Concert caritabil în sprijinul campaniei *Music for Autism*

Concert caritabil în sprijinul campaniei *Music for Autism*(160)

Sâmbătă, 11 februarie 2023, începând cu ora 20:30, sunteți invitați în Club Phoenix Constanța la un eveniment deosebit, atât prin scopul lui, cât și prin prezența unor artiști de valoare Mihai Mărgineanu și Banda.

Vino să cânți alături de Mihai Mărgineanu "Ma iubește femeile", "Zarița", "Gore din Chitila","Jeana","Aviația" sau "Melci, scoici, raci, craci”.

Mihai Mărgineanu este un cântăreț și compozitor român de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen.
Concertul din 11 februarie 2023 vine în sprijinul campaniei "Music for Autism" și toate fondurile strânse se vor îndrepta către această campanie.

Rolul campaniei este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă - contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Rezervări 0730 617787

Biletele se pot achiziționa în fiecare zi.  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii