Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Mihai Lupu: Astăzi este despre unitate, solidaritate și iubire față de semeni, de neam și țară!

Mihai Lupu: Astăzi este despre unitate, solidaritate și iubire față de semeni, de neam și țară!(142)

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, Președintele Consilului Județean Constanța, Mihai Lupu a transmis un mesaj în care subliniază importanța acestui mare eveniment istoric, al tuturor românilor:

"Sărbătorim 164 de ani de la Unirea Principatelor Române, cel dintâi pas important spre crearea României moderne, democratice și prospere. Mai presus de toate eforturile politice ale iluștrilor diplomați români ale acelor vremuri, cea mai mare forță a stat în voința românilor, de a “da mână cu mână” și de a se uni sub același nume, principii și idealuri. Nu le putem cinsti mai bine memoria, decât prin continuarea eforturilor lor și stabilirea unor obiective clare pentru a construi o țară unită, dezvoltată, stabilă și prosperă. Așa să ne ajute Dumnezeu!

La mulți ani, România! La mulți ani, românilor de pretutindeni!"

#24Ianuarie #Romania #mihailupu #cjc

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU