Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Accident MORTAL între Baia și pădurea Babadag!

Accident MORTAL între Baia și pădurea Babadag!(2526)

Astăzi, 26 Ianuarie, a avut loc un accident mortal între comunitatea Baia și Pădurea Babadag!

Din primele informații se pare că un autoturism neadaptând viteza condițiilor actuale de circulație a ieșit de pe carosabil. În autoturism se aflau 3 persoane din care 2 au decedat.  Mașina efectiv s-a rupt în două!

Circulația a fost restricționată pe acest segment de drum. La fața locului intervin echipajele SMURD SAJ B2 și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Polițiștii rutieri au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs acest incident nefericit.

 

Știre în curs de actualizare 

 

Update: În autoturism se aflau 3 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 21 ani. Un băiat și o fată au decedat. (sursă grup facebook)

Update 2: A treia victimă (șoferul), un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și este transportată către Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Update 3: Este vorba de un autovehicul marca BMW, model e46 de culoare albastră. Cu număr de înmatriculare TL 02 XGU

Update 4: Șoferul a decedat și el.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU