Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Consultații gratuite în Valu lui Traian!

Consultații gratuite în Valu lui Traian!(183)

Vă invităm să participați la desfășurarea Programului „Abordarea provocărilor sistemului de sănătate privind controlul tuberculozei în România“ - prin DSP Constanța.

În conformitate cu Ord. MS. 3326/2022, se desfășoară o acțiune de depistare activă a tuberculozei având ca scop identificarea precoce a cazurilor posibile de tuberculoză din populație și direcționarea lor către dispensarele TB pentru investigații și tratament.

Acțiunea va avea loc pe data de 01.02.2023, la Căminul Cultural din VALEA SEACĂ, începând cu ora 10.00, unde participanții vor fi examinați de către o echipă medicală și se vor face recoltări de spută.

Toate serviciile sunt gratuite.

Vă așteptăm!

Aveți grijă de dumneavoastră!

Sănătatea primează!

(Pentru detalii vă puteți adresa consilierului Mocăniță Cristina din cadrul Biroului de Asistență socială, Primăria Valu lui Traian). 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Ochii plâng a neputință
scris de Pompiliu Comşa
Sunt egoist. Plâng de mila mea. Nici nu ştiu cum fac pagina întâi când viaţa şi moartea scriu aceeaşi secundă. E târziu, e aproap(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • ROSTOCK - cel mai important accident naval din Deltă
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - RODICA CERNEA
  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov