Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
RAJDP Constanța, pregătită să acționeze în caz de vreme rea!

RAJDP Constanța, pregătită să acționeze în caz de vreme rea!(101)

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, în următoarea perioadă vremea va intra într-un proces de răcire, fiind așteptate cantități însemnate de precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, precum și intensificări ale vântului.

Vă reamintim că Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a pus la dispoziția cetățenilor două numere de telefon, respectiv ☎️ 0241693527 sau ☎️ 0735008802, la care aceștia pot apela în caz de necesitate.

De asemenea, în cele cinci secții și trei puncte de sprijin ale RAJDP Constanța, echipamentele sunt pregătite să acționeze și sunt stocuri suficiente de material antiderapant și combustibil.

Consiliul Judeţean Constanţa

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU