Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Doliu la Albești! 
A murit primarul Gheorghe Moldovan!

Doliu la Albești!
A murit primarul Gheorghe Moldovan!(242)

Primarul liberal al comunei  Albești, Gheorghe Moldovan, a decedat astăzi într-un accident rutier produs la intrare în stațiunea Neptun. Potrivit ISU Dobrogea un autoturism a intrat într-un copac, iar la fața locului intervin salvatorii. Mașina pe care o conducea a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în Pădurea Comorova.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa accidentul a avut loc pe DN 39, în zona podului Neptun. S-a constatat faptul că bărbatul conducea un autoturism din direcţia Mangalia către Constanţa, iar la un moment dat maşina a ieşit de pe drum şi a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a murit. 

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, leziunile suferite în urma impactului fiind incompatibile cu viața. La locul accidentului a intervenit și elicopterul SMURD.

Președintele Consiliului Județean Mihai Lupu a transmis un mesaj plin de compasiune: 

"Este cu adevărat o zi tristă pentru comunitatea din comuna #Albești, dar și pentru noi toți cei care l-am cunoscut și apreciat. #GheorgheMoldovan, unul dintre cei mai longevivi primari liberali, a pierit astăzi într-un tragic accident. A fost un lider dedicat și un membru valoros al comunității noastre. Este o pierdere profund resimțită de toți cei care l-au cunoscut și iubit.

Transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și sunt alături de dumneavoastră în aceste momente grele de durere. Cu toții ne rugăm lui Dumnezeu să vă dea putere și încredere în această perioadă dificilă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! "

 

N.R. Transmitem pe această cale condoleanțe familiei!

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii