Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
A ÎNCEPUT CERNEREA

A ÎNCEPUT CERNEREA(6948)

Marinar din Constanța, mort subit în urma unui stop cardio-respirator, la doar 29 de ani.

Personalul navigant a fost obligat să se vaccineze în timpul pandemiei, mulți dintre marinarii români au făcut și cinci doze de vaccin. Pentru bani (ochiul dracului) și-ar fi făcut doze fără număr.

Cernerea a fost și este mai aproape decât am crede. Din păcate, așa este! Ferească Sfântul să apară val de morți printre marinari! Toate agențiile de crewing îi vor avea pe conștiință ! Potrivit unui prieten, citat de Dobrogea.tv , Gabriel a plecat recent în voiaj, îmbarcându-se în Africa. A doua zi, ar fi făcut un stop-cardio respirator .

„Dumnezeu să te ierte dragă prieten. Cei care doresc să își ia rămas bun, trupul neînsuflețit al lui Vasile Gabriel Mădălin este depus la biserica: Intrarea Maicii Domnului în Biserică, strada Dinu Lipatti nr 2, din cartierul Compozitorilor din Constanța”, a transmis prietenul lui Gabriel.

Conform sursei citate, înmormântarea tânărului a avut loc ieri, 6 februarie. Tânărul constănțean era Ofițer I Mecanic, angajat al companiei Histria Shipmanagement. Fiind vorba de o persoană tânără, fără comorbidități cunoscute, primele speculații apărute în decembrie au legat moartea sa subită de vaccinarea împotrivia Covid-19. Asta deoarece, odată cu izbucnirea pandemiei, personalul navigant a fost obligat să se vaccineze periodic împotriva noului Coronavirus, mulți dintre marinarii români ajungând și la a cincea doză de vaccin, după cum scrie Constanța Info.

Vestea morții lui Gabriel a venit ca un trăsnet pentru familie și prieteni, mai ales că în ultima perioadă se înmulțesc cazurile tinerilor care își pierd viața, în mod subit. 

 „Dumnezeu să-l ierte, așa tânăr. Condoleanțe familiei” 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Ochii plâng a neputință
scris de Pompiliu Comşa
Sunt egoist. Plâng de mila mea. Nici nu ştiu cum fac pagina întâi când viaţa şi moartea scriu aceeaşi secundă. E târziu, e aproap(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • ROSTOCK - cel mai important accident naval din Deltă
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - RODICA CERNEA
  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov