Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Uniunea Democrată Tătară, alături de poporul turc

Uniunea Democrată Tătară, alături de poporul turc(210)

Uniunea Democrată Tătară este șocată și profund întristată de tragedia provocată de cutremurele din data de 6 februarie 2023.

Comunitata tătară din România transmite sincere condoleanțe familiilor îndurerate și persoanelor afectate de acest cataclism și suntem alături de frații noștri turci.

UDT facel un apel umanitar tuturor oamenilor de bine și lansează campania de întrajutorare a victimelor acestei mari tragedii.

Toți cei care doresc să aducă un pic de liniște sufletească și o picătură de speranță pentru orfanii și familiile îndurerate, persoanelor rămase fără adăpost, o pot face prin donații la adresele menționate mai jos de către autoritățile turce, astfel ele vor fi distribuite direct de către Autoritatea pentru Managementul dezastrelor Naturale(AFAD).

 [Link conturi bancare: https://en.afad.gov.tr/earthquake-campaign]

{Explicaţie plată: „Deprem Bağışı-T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı”.}

Lansăm şi campania de colectare a bunurilor materiale cu ajutorul reţelelor de socializare deoarece cunoaştem foarte bine zona afectată dar cei care vor să contacteze ambasada Turciei ȋn România o pot face la +40212063700, sau direct la adresa: Calea Dorobantilor 72, Sector 1, Bucureşti, 010575.

Fiţi alături de noi ȋn această misiune de ȋntrajutorare și contribuiți la depășirea acestei catastrofe a poporului turc greu încercat.

Suntem siguri că împreună, ȋntreaga populaţie a României alături de comunitatea tătară, Turcia va reuși să depășească aceste ȋncercări dezastruoase!

Faptul că Domnul Preşedinte Klaus Iohannis precum şi alte oficialităţi ale României au semnat în Cartea de condoleanțe, deschisă la Ambasada Turciei la București ȋn prezenţa domnului ambasador E.S. Özgür Kıvanç Altan arată solidaritatea existentă ȋntre cele două popoare.
 

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii