Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Solidaritate pentru Turcia!

Solidaritate pentru Turcia!(164)

Mihai Lupu, Președintele Consiliului Județean Constanța a transmis, astăzi, la sediul Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa, mesajul său de solidaritate față de locuitorii Turciei, care trec printr-o tragedie fără precedent în urma seriei de cutremure care au zguduit această țară în urmă cu trei zile.

"Rugăciunile mele se îndreaptă către victimele cutremurului care a îndoliat #Turcia. Transmit condoleanțe familiilor și prietenilor și îmi exprim speranța că toți cei răniți în această imensă tragedie se vor recupera cât mai repede. Sunt alături de comunitatea turcă din Constanța și îi asigur pe toți membrii ei de tot sprijinul de care este nevoie. Îi îndemn pe locuitorii din #Constanța să ne unim forțele și să oferim sprijin celor care au pierdut tot ce aveau. Putem face acest lucru prin donarea de haine pentru perioada rece și alte articole necesare, astfel încât aceștia să poată trece peste această perioadă în condiții decente."

Donațiile se pot face la:
- Romtextil S.A.
B-dul Aurel Vlaicu nr. 125, Constanța

Persoane de contact Selahattin Susli – 0743064813
Interval orar: 10:00 – 17:00
- Consulatul General al Republici Turcia la Constanța, tel. 0241607910, mobil urgențe 0747119933 și e-mail: consulate.constanta@mfa.gov.tr

#mihailupu #îmipasă

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii