Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori intră în linie dreaptă!

Înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori intră în linie dreaptă!(122)

Costin Răsăuțeanu, liderul consilierilor PSD, se remarcă constant, în atenția publică, cu proiecte de suflet, precum acesta, de largă anvergură, pentru pensionarii constănțeni, primul de acest tip pentru Constanța!

" 🟥 Incă o veste bună! ♥️

Am reușit să introducem în planul anual de acțiune privind serviciile sociale, înființarea celor PATRU Centre de Asistență Medicală și Recuperare pentru Seniori.

Inițial acest document întocmit superficial și înaintat consiliului local de către Directia Generală de Asistență Socială NU includea aceste servicii sociale indispensabile pentru senirorii constănțeni.

Faptul că exista un proiect depus privind înființarea acestor centre, nu a interesat pe nimeni.

Acum se naște obligația respectării acestui obiectiv, dar și obligația morală a primăriei să introducă rapid pe ordinea de zi proiectul depus acum o lună de grupul PSD.

Este un proiect de anvergură pentru pensionarii constănțeni, primul de acest tip pentru Constanța, prin crearea unor spații care oferă servicii integrate.

Trebuie să existe o preocupare constantă și să sprijinim cu orice mijloace persoanele vârstnice pentru îmbunătățirea calității vieții acestora și a stării lor de sănătate.🙏" , a declarat pe pagina sa de socializare Costin Răsăuțeanu.

#impreuna #constanta #seniori #respect #psd #rasauteanu
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii