Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Consiliul Județean Constanța va participa la Târgul de Turism *#MAP – Le Monde a Paris*

Consiliul Județean Constanța va participa la Târgul de Turism *#MAP – Le Monde a Paris*(278)

Adresat publicului larg în principal, manifestarea reprezintă platforma naţională care permite accesul la ansamblul pieţei turistice franceze, din punct de vedere al zonelor de provenienţă şi al categoriilor sociale a vizitatorilor.

An de an, circa 100.000 de vizitatori sunt atraşi de ofertele turistice prezentate în cadrul salonului, perioada de desfăşurare, luna martie, reprezentând perioada în care cea mai mare parte a francezilor îşi pregătesc şi rezervă concediul. Vizitatorii sunt, conform ANT, în căutarea de unor noi destinaţii pentru petrecerea vacanţelor (55%) sau a unor informaţii privind o destinaţie deja stabilită (52%).

Consiliul Județean Constanța, prin Ministerul Antreprenoriatului și Turismului va participa la Târgul de Turism ”#MAP – Le Monde a Paris”, în perioada 16-19 martie 2023.

" O oportunitate reală de promovare în lume, a potențialului turistic al județului nostru, dar și a folclorului, tradițiilor şi a tot ceea ce este autentic dobrogean. Județul Constanța va fi reprezentat la standul României, prin expunerea unor produse tradiționale locale, dar și prin prezentarea, pe scena principală a evenimentului, a unor momente folclorice și suite de dansuri tradiționale dobrogene, susținute de artiștii Ansamblului Folcloric Profesionist „#Brâulețul”. Totodată, pe perioada desfășurării târgului, va fi dedicat un moment artistic de omagiere a ilustrului compozitor român, Ciprian #Porumbescu. Turismul este un sector important pentru economia județului #Constanța, iar prin participarea la astfel de târguri, ne dorim o creștere a vizibilității județului și, implicit, atragerea interesului tour-operatorilor europeni, astfel încât să avem o creștere exponențială a turiștilor străini." , a declarat Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. 

#mihailupu #cjc

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii