Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Un copil de 12 ani este cel care a vandalizat stația recent amenajată pe strada Soveja

Un copil de 12 ani este cel care a vandalizat stația recent amenajată pe strada Soveja(249)

Polițiștii locali constănțeni au identificat persoana care a vandalizat săptămâna trecută panoul publicitar al stației pentru mijloacele de transport în comun situată pe strada Soveja. Este vorba despre un băiat în vârstă de 12 ani.

După ce au urmărit imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din stație, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au demarat verificări în vederea depistării persoanei care se face vinovată de distrugere și, în scurt timp, autorul faptei a fost identificat.

Ținând cont de vârsta acestuia, 12 ani, polițiștii au luat legătura cu mama minorului care a recunoscut faptele și s-a angajat să suporte prejudiciul creat.

Dragi părinți, vă reamintim că, în conformitate cu prevederile art.1372 din Legea nr.287/2009 privind Codul Civil, dumneavoastră sunteți responsbili pentru faptele săvârșite de copiii dumneavoastră. Pentru a nu mai ajunge în asemenea situații, vă rugăm să le mai vorbiți încă o dată despre diferențele dintre bine și rău. E păcat să distrugem un bun de care se folosesc atâția oameni. De asemenea, orice act de vandalizare înseamnă bani în plus pe care municipalitatea îi cheltuie pentru reparații.

Ne dorim un oraș curat, sigur, frumos, în care să ne bucurăm că locuim și ne creștem copiii, dar nu putem face asta decât împreună.

Vă rugăm să nu asistați impasibili la actele de vandalism și să semnalați orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

DIRECȚIA GENERALĂ POLIȚIA LOCALĂ.
  

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii