Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
editorial
VIAȚA FĂRĂ FARD

VIAȚA FĂRĂ FARD(195)

Dacă mă duc la cămătari și iau 1000 euro cu dobândă de 1000% pe zi, pe 5 ani, ca să-mi iau ******ug și mi-am băgat familia în rahatul datoriilor pe următorul mileniu, fără ca pentru ei să se vadă ceva bun, sunt urgent internat la balamuc sau aruncat în stradă, pentru că e clar că sunt cretin!

Statul ăla român, al tău, care face EXACT asta de 33 de ani, de ce încă mai funcționează în același fel, cu exact aceiași indivizi în frunte, făcând la infinit exact aceeași mizerie? Ăia, de ce nu-s nici internați la balamuc, nici scoși în afara societății, internați fiind pentru vecie, pe undeva cu multe și de netăiat zăbrele la geamuri și la uși?

Pare că suferi acut de sindromul Stockholm drag concetățean, dacă ai ajuns să plângi de mila călăului națiunii române! Sau poate pur și simplu faci parte din tagma lor și atunci, totul e explicat. Împrumuturile luate de către stat au fost hotărâte de către guvernanți, care dispun de ele după bunul lor plac, industria a fost vândută străinilor tot de către guvernanți, etc.

Cetățenii care au votat au ales parlamentarii din rândul cărora provin guvernanții. Toți cetățenii (inclusiv copiii și nepoții) vor plăti împrumuturile contractate de către stat, nu pentru investiții ci pentru pensii, cheltuieli administrative etc

Dacă cetățenii aleg de 33 de ani aceiași indivizi, rezultatul e același. Fraudarea masivă a voturilor în România, e o practică atât de veche și împământenită, încât a devenit deja cutumă. Deci, cetățenii aleg de 33 de ani dar "ales", ajunge cine trebuie, nu cine vor cetățenii...

Este ora 25. Putin nu-și dorea altceva: Biden recunoaște rolul Rusiei de Superputere în război cu America. Păcat că am avut o țară. Ahh, ce vremuri, ce curea lată..E interesant, stau liniștit. Până atunci rușii vor ocupa Odesa și îi vom avea vecini la Dunăre. Vom salva Delta și vom pierde Transnistria. O să fie bine. Suntem 18 milioane de morți.

Marea democrație s-a creat prin uciderea a zeci de milioane. De azi dimineață a început viața altfel. Bucurați-vă de fotografiile din Delta Dunării. Vor fi prețioase. Să gândești singur și cu voce tare e cel mai mare curaj.

Vă iubesc oameni buni români. Cu încredere.

Un Nimenea
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU