Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

Atenție, se oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!(239)

Pentru executarea lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din mun. Constanța și Stațiunea Mamaia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi – 16 martie 2023, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

* Cartier Inel 2, perimetrul cuprins între Str. Dezrobirii – Eliberării – Dumitru Marinescu – Dreptății – Dezrobirii, cei arondați punctelor termice: 130, 131,132 și 136 ;

* Palazu Mare, Secția Clinica de Psihiatrie, Spitalul Clinic de Pneumofiziologie;

* Centrul de dializă ( bd. Mamaia) ;

* Perimetrul cuprins de bd. Mamaia – str. Turda – Unirii – Gheorghe Economu – Pescarilor – Unirii - bd. Mamaia, abonații arondați punctelor termice: 22, 30, 31, 33, 35, 37 și 38.

În același interval orar vor avea apă cu presiune scăzută consumatorii din zona Piața Chiliei și cei arondați punctului termic 24.

Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod gradual, în fiecare sector afectat.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii