Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Avarie la intersecția str. Poporului cu I.L.Caragiale din Constanța!

Avarie la intersecția str. Poporului cu I.L.Caragiale din Constanța!(89)

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția str. Poporului cu I.L.Caragiale din municipiul Constanța, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile astăzi – 15 martie 2023, în intervalul orar 13.45 – 17.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Nalbei, Daliei, precum și cei arondați punctelor termice 59 și 76.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU