Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Teatrul de Stat Constanța  a primit patru nominalizări la Premiile Galei UNITER

Teatrul de Stat Constanța a primit patru nominalizări la Premiile Galei UNITER(123)

Munca echipei Teatrului de Stat Constanţa este recunoscută și apreciată în întreaga comunitate teatrală din România. Instituţia culturală a primit patru nominalizări la Premiile Galei UNITER, cele mai importante premii din domeniul teatrului românesc. Spectacolul „SEASIDE STORIES” în regia lui Radu Afrim este nominalizat la Premiul pentru Cel mai bun spectacol. Pentru această piesă, doi actori ai instituţiei culturale constănţene au primit nominalizarea pentru cel mai bun rol secundar - Nina Udrescu şi Theodor Șoptelea. De asemenea, Theodor Cristian Niculae a primit nominalizarea pentru Cel mai bun Debut, la categoria scenografie.
 

Desemnarea Teatrului de Stat Constanța cu patru nominalizări la Premiile Galei UNITER 2023 este o realizare impresionantă și semnificativă pentru cultura din Constanţa. Felicit întreaga echipă și împreună cu publicul ne înclinăm în fața eforturilor depuse în slujba culturii constănțene. Patru nominalizări într-un singur an demonstrează profesionalismul și devotamentul echipei Teatrului de Stat Constanța, care reuşeşte, de la an la an, să-și ridice standardul artistic și să atragă atenția criticilor și publicului prin spectacole de calitate. Felicitări!” – Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

#MihaiLupu

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU