Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
ChatGPT are o nouă versiune revoluţionară - GPT-4. Ce poate face noua aplicaţie OpenAI

ChatGPT are o nouă versiune revoluţionară - GPT-4. Ce poate face noua aplicaţie OpenAI(74)

Noua versiune a ChatGPT va putea răspunde și la imagini, oferind de exemplu idei de rețete pe baza imaginilor cu ingrediente pe care utilizatorii le încarcă. De asemenea, poate explica ce se află în imagini, conform BBC.com.

În plus, poate procesa până la 25.000 de cuvinte, de 8 ori mai mult decât versiunile anterioare. Reprezentanții OpenAI au precizat că au petrecut 6 luni pentru dezvoltarea funcționalităților ce țin de securitate și au antrenat soluția folosind feedback-ul oamenilor. Cu toate acestea, ei avertizează că ChatGPT rămâne în continuare predispus la a prezenta informații false.

Noua versiune va fi inițial disponibilă abonaților ChatGPT Plus, care plătesc 20 de dolari pe lună pentru acces premium la serviciu.

ChatGPT a ajuns în ianuarie 2023, la doar puțin peste o lună de la lansare, la 100 de milioane de utilizatori.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU