Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Mărțisor a fost adoptat!

Mărțisor a fost adoptat!(175)

Astăzi Mărțișor și-a regăsit prietena de cartier. Acesta a fost adoptat de o doamnă cu suflet minunat care l-a drăgălit și l-a îngrijit de-a lungul timpului. Cățelul o însoțea la magazinul din colț din zona Faleză Nord și aștepta cuminte mereu mici recompense.

Din 8 martie acesta nu a mai fost văzut, fapt pentru care femeia a venit la adăpost să-l caute și s-a hotărât să-l adopte cu acte. Acum formează în mod oficial o familie.

Cățelul fost încredinţat gratuit prin contract, după ce a fost consultat de către medicul veterinar, care i-a înmânat stăpânului său și carnetul de sănătate în care sunt menționate procedurile medicale efectuate, inclusiv sterilizarea patrupedului.

 

Vă mulțumim că ne sprijiniți în demersurile noastre de a găsi un cămin câinilor comunitari și vă invităm să ne fiți alături în continuare în campania “Adoptă un cățel!”.


Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate.

 

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

 

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr. 5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii