Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Influencerii *Crypto Bros* sunt acuzați de fraude în valoare de 1 miliard de dolari - *To the moon* s-a transformat în *To the courtroom*

Influencerii *Crypto Bros* sunt acuzați de fraude în valoare de 1 miliard de dolari - *To the moon* s-a transformat în *To the courtroom*(131)

Un proces colectiv condus de Edwin Garrison a fost depus împotriva "influencerilor FTX" pentru presupusa lor implicare în promovarea unei fraude masive cu criptomonede, în valoare de peste 1 miliard de dolari în daune.

Procesul numește pe YouTuberii și influencerii NFT Kevin Paffrath, Graham Stephan, Andrei Jikh, Jaspreet Singh, Brian Jung, Jeremy Lefebvre, Tom Nash, Ben Armstrong, Erika Kullberg și Creators Agency LLC ca respondenți, în plus față de celebrități anterioare cum ar fi Shaquille O'Neal și Tom Brady, care au fost deja numite.

Procesul numește opt YouTuberi, precum și compania de management de talente responsabilă pentru promovarea FTX și fondatorul agenției, ca pârâți. Conform acuzațiilor făcute în proces:

"Deși FTX a plătit pârâților sume generoase pentru a-și promova marca și a încuraja urmăritorii să investească, pârâții nu au dezvăluit natura și amploarea sponsorizărilor și / sau acordurilor lor de promovare, plăților și compensărilor, nici nu au efectuat o diligenta adecvata (dacă exista)."

Potrivit procesului, pârâții sunt caracterizați ca "influenceri" care se prezintă ca consumatori genuini, oferind urmăritorilor lor informații autentice și valoroase.

Alte celebrități prinse în prăbușirea FTX

Între timp, deși apare în fiecare seară pe Inside the NBA de pe TNT, fostul superstar NBA, Shaquille O'Neal, a fost presupus că evită citarea în procesul FTX.

"Multe persoane cred că sunt implicat, dar am fost doar un purtător de cuvânt plătit pentru o reclamă", a declarat O'Neal CNBC.

"Oamenii știu că sunt foarte, foarte sincer", a adăugat O'Neal. "Nu am nimic de ascuns. Dacă aș fi fost puternic implicat, aș fi fost în fruntea procesului spunând, 'Hei'. Dar am fost doar un purtător de cuvânt plătit."

Între timp, investitorul, antreprenorul și gazda de televiziune Shark Tank, Kevin O'Leary, care a promovat, de asemenea, FTX și este pârât în proces, a dezvăluit în emisiunea "Squawk Box" de la CNBC că a primit 15 milioane de dolari de la FTX, dar i-a pierdut pe toți. Această sumă a inclus 9,7 milioane de dolari pe care i-a investit în FTX, peste 1 milion de dolari în acțiuni FTX și aproximativ 4 milioane de dolari în impozite și taxe de agent, a clarificat ulterior O'Leary.

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU