Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
YouTube restabilește canalul lui Donald Trump după o suspendare de doi ani. Ce poate însemna asta pentru fostul președinte?

YouTube restabilește canalul lui Donald Trump după o suspendare de doi ani. Ce poate însemna asta pentru fostul președinte?(79)

Platforma de streaming video l-a interzis pe Trump pe 12 ianuarie 2021 pentru încălcarea politicii sale de incitare la violență, după ce susținătorii săi au luat cu asalt Capitoliul SUA când Congresul a început să certifice victoria lui Joe Biden în alegerile prezidențiale cu o săptămână mai devreme.

Trump are acum acces la vehicule cheie pentru strângerea de fonduri politice și posibilitatea de a ajunge la cei 146 de milioane de urmăritori ai săi combinați pe cele trei platforme tehnologice majore, în timp ce va candida din nou la președinție în 2024.

„Am evaluat cu atenție riscul continuu de violență în lumea reală, echilibrând în același timp șansa ca alegătorii să audă în mod egal de la candidații naționali majori în perioada premergătoare alegerilor”, a precizat YouTube într-un tweet, referindu-se la această măsură.

Meta Platforms Inc a restabilit conturile de Facebook și Instagram ale lui Trump la începutul acestui an, în timp ce contul său de Twitter a fost restabilit în noiembrie de noul proprietar Elon Musk.

Echipa de campanie a lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

 

www.hotnews.ro

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

FERMA ANIMALELOR
scris de Pompiliu Comşa
De foarte multe ori v-am spus că suntem sclavi în propria ţară. E vina noastră sau a altora, naiba mai ştie. Prostia însă e reparti(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU