Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
opinii
Lucian Cristea în TIMPUL său de 10 ani

Lucian Cristea în TIMPUL său de 10 ani(220)

Ce repede trece timpul. S-au scurs 10 ani de la momentul la care Timpul a intrat în peisajul jurnalist local și, totuși, parcă a fost ieri. De ce? Pentru că Timpul a reușit să fie în pas cu timpurile, să fie proaspăt în permanență și, place sau nu, incisiv în fiecare zi.

Iubit de unii, hulit de alții, Timpul a excelat în articole de calitate, scrise de jurnaliști de elită și, nu în ultimul rând, în editorialele pamflet semnate Lucian Cristea.

Plecat dintre noi când mai avea atât de multe de spus și mai ales de scris, Luci este și astăzi în Timpul său. Sunt sigură că din ceruri, așezat pe vreun norișor cu laptopul în față, râde poznaș și acum de moravurile unor personaje pe care le-a descris așa cum sunt cu adevărat.

Lucian Cristea a reușit să realizeze un lucru pe care puțini jurnaliști pot să-l facă: să râdă sau măcar să zâmbească până și subiectele pamfletelor scrise de el!

Nu-i puțin! Puțintei de suflet și de minte au fost, însă, cei care l-au uitat, ca să nu spun altcumva, atunci când a dat piept cu boala!

Nu-i pagubă, Lucian Cristea! Tu vei fi mereu cu Timpul tău, iar pe ei îi vor uita timpurile și oamenii.

Cât despre cei 10 ani aniversați de publicația Timpul, LA MULȚI ANI! Și încă 10, și încă 10, și încă 10….
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PAROLE, PAROLE, PAROLE
scris de Pompiliu Comşa
PAMFLETE PE GAURA CHEII E groasă rău prin lume, dar noi pozăm în mutanți sălbatici conduși doar de ură, bolnavi de mârl(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii

  • Corb la corb nu-și scoate ochii. Oare?
  • CONSTANȚA - ITALIA CEA MICĂ
  • Corupția și crima în bandă organizată la facultatea de Alimentație si Turism (AT), secția IMIT (Ingineria și Managementul din Industria Turismului) de la Universitatea Transilvania din Brașov
  • Tânăr depistat cu materiale pirotehnice în lenjeria intimă la meciul F.C.V. Farul Constanța - C.S. Universitatea Craiova!
  • TIMPUL * Cenaclul Elitelor - VIOREL DINESCU