Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Strasbourg, Mihai Lupu - Oportunități de dezvoltare a comunității noastre  locale

Strasbourg, Mihai Lupu - Oportunități de dezvoltare a comunității noastre locale(150)

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu s-a întâlnit la Strasbourg cu reprezentanți din cadrul Consiliului Europei, printre care secretarul general al Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale și cu ambasadorul României pe lângă Consiliul Europei. Tema discuțiilor a fost dezvoltarea comunităților locale, dar și despre ajutorul acordat Ucrainei și Turciei.

"Am avut onoarea și plăcerea să stau de vorbă astăzi cu #MathieuMori, secretarul general al Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale, cu #IonJinga, Ambasadorul României pe lângă Consiliul Europei și cu #CătălinToma, președintele Consiliului Județean Vrancea în cadrul celei de-a 44-a Sesiuni plenare a Congresului Autorităților Locale și Regionale al Consiliului Europei.

Discuțiile noastre s-au concentrat pe provocările pe care le avem de depășit pentru protejarea mediului, dezvoltare durabilă, mai ales în zonele costiere, cum este și județul Constanța și implicarea tinerilor în actul administrativ.

Un alt punct pe agenda discuțiilor noastre a fost ajutorul acordat cetățenilor ucraineni refugiați în județul nostru, dar și sprijinul pentru cetățenii turci, grav afectați de seismele devastatoare. Împreună cu echipa mea de la Consiliul Județean ne implicăm activ pentru a obține rezultate concrete și pentru a contribui la dezvoltarea durabilă și sustenabilă a comunităților noastre."

#MihaiLupu #Lupu #CJC #îmipasă
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii