Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
Dragoste, viață și moarte în vreme de pandemie

Dragoste, viață și moarte în vreme de pandemie(219)

https://www.edituradecarte.ro/cimitirul-nevaccinatilor


Sorin Ovidiu Bălan, reputatul jurnalist de investigații al presei române, și-a adăugat un nou success în cariera profesională, dar, de data asta, în aceea de scriitor.

Azi, 21.03.2023, la ora 13, la București, s-a lansat nou-născutul roman al scriitorului Sorin Ovidiu Bălan, “Cimitirul nevaccinaților”. Este o “scriitură” de dragoste în vremea pandemiei, de întâmplări reale prezentate imaginar, de filozofie de viață și…de moarte (firul romanului se petrece într-un cimitir), dar și o poveste “document” care prezintă viața trăită de noi toți, cu traumele de neevitat ale pandemiei care s-a abătut asupra planetei Pământ. Personajele sunt arhetipuri în care oricare dintre noi se va regăsi, la un moment dat.


Romanul, dincolo de rafinamentul stilului, dezvăluie un Sorin Ovidiu Bălan puțin cunoscut de cei ce-l știu doar “de pe sticlă”. El ne pune “pe tavă” un suflet sensibil, cald, întâmplările cărții fiind presărate abundent de versuri atât personale ale autorului, dar și din literatura universală. Umorul tragicomic dar intransigent al romanului, este o trăsătură marcantă a însuși scriitorului Sorin Ovidiu Bălan!

 

“Cimitirul nevaccinaților” este, fără îndoială, o lectură plăcută, incitantă, consistentă în idei, captivantă și, mai ales, de noblețe scriitoricească!

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii