Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Polaris M Holding Constanța și Liga Studenților - Universitatea OVIDIUS au ecologizat Campusul Universitar

Polaris M Holding Constanța și Liga Studenților - Universitatea OVIDIUS au ecologizat Campusul Universitar(134)

🔹Ne-am bucurat să răspundem inițiativei demarată de Liga Studenților - Universitatea “Ovidius”, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfășurat ieri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul “Ecompetiția” care se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie.

Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna și Parcul Tăbăcărie.

🔹Polaris s-a alăturat voluntarilor și a sprijinit această acțiune cu saci, manuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare și reciclare.

🔹Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deșeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

🔹Acțiunea de astăzi s-a derulat și alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților - Universitatea "Maritimă" din Constanța și Interact Mangalia.

🔸Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deșeurilor depozitate iresponsabil.
 

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

PUNCT ȘI DE MEDITAT
scris de Pompiliu Comşa
Nu există nicio dovadă că întâmplările violente de miercuri de la Parlament reprezintă un montaj comun al AUR, PSD și PNL, dar unel(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii