Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
George Andrei Popescu Candidat Primăria Constanța

Tinerii din Cernavodă, implicaţi în promovarea turistică a oraşului(1102)

Liceenii din Cernavodă vor propune autorităţii locale strategii de promovare a turismului în oraşul lor. Acest lucru va fi posibil în cadrul unei dezbateri publice care va avea loc în aula Liceului Tehnologic, pe data de 22 noiembrie. Participanţii la eveniment vor fi elevii claselor a X-a şi a XI-a, profesori şi oficiali ai administraţiei publice locale, iar tema de dezbateri va fi „Strategia de Promovare a Turismului în Oraşul Cernavodă”, un masterplan a cărui documentaţie poate fi consultată pe site-ul instiţiei www.primaria-cernavoda.ro.

Adolescenţii sunt invitaţi să participe la această campanie cu idei şi propuneri pe care aceştia le consideră oportune în realizarea unui proiect de anvergură în oraşul Cernavodă.


„Cernavodă Turistică” va fi un brand construit şi dezvoltat alături de tineri, iar conform documentaţiei, etapele realizării acestui masterplan vor viza consolidarea digului aferent Canalului Dunăre-Marea-Neagră şi amenajarea unei faleze în această zonă, construirea unei nave destinate turismului nautic, reabilitarea patrimoniului cultural şi integrarea acestuia în circuitul turistic.

Astfel, tinerii sunt invitaţi să analizeze documentaţia şi să depună propunerile de îmbunătăţire pe site-ul oficial, până la data de 22 noiembrie. Celele mai tentante idei vor fi premiate şi promovate de către Primăria Cernavodă.

Mihai Lupu Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
Mohammad Murad Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

Pinocchio-ul electoral
scris de Mircea Lungu
Indivizii mor, dar nu și colectivitățile. În ele ipocrizia, delațiunea, minciuna, ura, speranța, resemnarea se păstrează ca și dem(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii