Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

De unde se pot ridica pachetele cu alimente de la UE, la Medgidia(738)

Primăria Municipiului Medgidia a început zilele trecute distribuirea ajutoarelor alimentare provenite de la Uniunea Europeană. Potrivit Serviciului de Asistenţă Socială, 3.974 de persoane din localitate sunt aşteptate la depozitul SC. Dobrogea Grup S.A situat în strada Independenţei nr.4 (lângă Kaufland) zilnic de luni până joi, între orele 9.00-16.00 şi vineri între orele 9.00-14.00 pentru a-şi ridica alimentele ce provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România.

Fiecare persoană va primi în total 32 de kg de alimente: făină - 16 kg, mălai – 8 kg, paste făinoase - un pachet, ulei - 5 litri, roşii în suc propriu - o cutie, zacuscă - o cutie, conservă carne de porc - trei cutii, zahăr - două kg.

Listele cu beneficiarii ajutoarelor se pot consulta la Serviciul de Asistenţă Socială precum şi la agentul comunitar din cadrul primăriei.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii