Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social
Centrul de adopții pentru căței „Norocel”, o premieră în România și un model de bune practici

Centrul de adopții pentru căței „Norocel”, o premieră în România și un model de bune practici(86)

Astăzi a mai fost făcut un pas pentru a aduce mai aproape comunitatea din Constanța de câinii comunitari găzduiți de municipalitate. Primăria Constanța a deschis primul Centru de adopții pentru căței, continuând în acest fel demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții și găsirea unor familii adoptive pentru aceste suflete.

 

„De astăzi, adopția unui cățel va fi mai ușoară. Am deschis porțile Centrului de adopții canine „Norocel“, un loc unic în Europa. Acesta va funcționa cu sprijinul partenerilor noștri Animal Society și Four Paws, cărora le mulțumim pe această cale. Amenajarea spațiului a fost posibilă și cu sprijinul elevilor și cadrelor didactice de la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța și al reprezentanților Uniunii Armenilor din România. Nu în ultimul rând, le mulțumim reprezentanților mass media care ne sprijină enorm mediatizând campania “Adoptă un cățel!”.

 

Aici veți găsi, într-un spațiu prietenos, căței simpatici, jucăuși, frumoși, curioși și disponibili pentru adopție gratuită. Toți câinii pe care îi veți găsi aici sunt sănătoși, microcipați, deparazitați intern /extern, sterilizați și înregistrați în RECS. Prin decizia de a adopta, acordati o nouă șansă, salvați o viață și asigurați locul în adăpost pentru un alt animal abandonat care are nevoie de găzduire și îngrijire de specialitate. Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania de adopție”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

 

Persoanele interesate sunt așteptate pe strada Răscoalei din 1907, nr.4 ( fostul sediu al Administrației Piețelor). Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

 

  

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Justiția a murit când a amuțit legea și a domnit tagma
scris de Pompiliu Comşa
Puteau fi profesioniști. Au ales să nu fie. Puteau să fie normali. Au ales să fie speciali. Puteau să țină cu țara asta. Au ales b(...)
citeste mai mult

Cele mai recente comentarii