Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Atenție la deșeurile voluminoase! Nu le aruncați oriunde și oricum, depozitați-le gratuit la containerele speciale!

Atenție la deșeurile voluminoase! Nu le aruncați oriunde și oricum, depozitați-le gratuit la containerele speciale!(194)

Săptămâna aceasta, până pe 28 mai 2023, benele sunt amplasate în cartierul Abator: Str. Stadionului Bl.H16A și Str. Stânjeneilor.

Benele sunt amplasate lângă platformele pentru colectarea deșeurilor menajere. În aceste platforme speciale puteți depune deșeurile voluminoase de care nu mai aveți nevoie: mobilier, canapele, saltele, usi, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.
    

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii