Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Primăria Oraşului Cernavodă îi cheamă pe cetăţenii oraşului să doneze sânge(834)

Locuitorii din Cernavodă care doresc să contribuie la salvarea unor vieţi umane sunt rugaţi să participe, sâmbătă, între orele 8.30 – 12.30, la sesiunea de recoltare mobilă ce va avea loc în cadrul Spitalului Orăşenesc.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Cernavodă, acţiunea este organizată în parteneriat cu Centrul Regional de Tranfuzii Constanţa şi are drept scop sensibilizarea unui număr cât mai mare de cetăţeni cu suflet, care pot oferi, prin donarea de sânge, o şansă la viaţă altor persoane aflate în dificultate.

„Administraţia Publică Locală recomandă cernavodenilor să intre în rândurile donatorilor de sânge, având în vedere că preţioasa substanţă este un dar de neînlocuit, care poate salva vieţile unor semeni ai noştri. În ultima perioadă necesitatea de recoltare este tot mai mare, iar numărul persoanelor aflate în dificultate a crescut simţitor. Această statistică a efectuată în rândul unităţilor medicale, care îndeamnă autorităţile locale să facă un apel la spiritul civic al cetăţenilor. Donatorii care vor să se implice în această campanie, vor avea parte de anumite beneficii: decontarea cheltuielilor de transport (pentru cei care deţin domiciliu în afara oraşului), şapte bonuri valorice şi alte servicii”, se mai spune în comunicatul de presă remis de primăria Cernavodă.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii