Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
evenimente
„Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, în premieră, la Constanța!

„Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”, în premieră, la Constanța!(327)

Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Județean “Teodor T. Burada” Constanța, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Asociația Patronală RESTO Constanța, oganizează, în perioada 15-18 iunie 2023, “Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești”.

Evenimentul, dedicat tradițiilor gastronomice și culturale locale din Dobrogea, va avea loc la Pavilionul Expozițional din Constanța. Pe durata celor patru zile de desfășurare, numeroși producători de profil, cherhanale și restaurante cu specific pescăresc, dar și renumiți maeștri bucătari, vor participa în calitate de expozanți și vor încânta publicul cu o varietate de produse tradiționale din pește, fructe de mare, dar și cu degustări de vinuri produse în cramele din Dobrogea.

Atmosfera va fi întreținută de artiști celebri, precum Elena Gheorghe, Ionuț Dolănescu, Stelu Enache, Ovidiu Lipan Țăndărică, Ionuț Galani, dar și unele dintre cele mai renumite tarafuri și ansambluri folclorice care promovează muzica tradițională.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, alături de conducerea Asociației Patronale RESTO Constanța și CCINA Constanța, vor prezenta mai multe detalii cu privire la organizarea acestui eveniment, aflat la prima ediție.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii
OMD MAMAIA
IMPExpert Birotică și Papetărie

Editorial

„Nu am nicio reținere
scris de Mircea Lungu
în legătură cu experimentul schimbărilor care se vor petrece”. Amorțitor, în plină lumina unei conferințe de presă, glasul ofici(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii