Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
economic
Ramazan Gür, nume de referință în afaceri: „Solid House” și ”Mesta Marmură și Travertin SRL”, campionii topului firmelor din Constanța.

Ramazan Gür, nume de referință în afaceri: „Solid House” și ”Mesta Marmură și Travertin SRL”, campionii topului firmelor din Constanța.(662)

Joi seara, 19 octombrie 2023, cele mai de succes companii din județul Constanța au fost onorate cu titlul de lideri în cadrul evenimentului anual "Topul Firmelor din județul Constanța," organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, la cea de-a 30-a ediție a acestui prestigios concurs.

 

Solid House, firma deținută de omul de afaceri Ramazan Gür, a obținut prima poziție în categoria "Lucrări de construcții a altor proiecte inginerești," confirmându-și reputația de lider în domeniul construcțiilor. 

 

În același context, Mesta Marmură și Travertin SRL s-a clasat pe primul loc în categoria "Comerț cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcții și echipamente sanitare," demonstrând excelența lor în furnizarea de materiale de construcții și servicii conexe.

 

Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) a adus laolaltă cele mai performante companii din județul Constanța, oferind o platformă de recunoaștere a excelenței în afaceri. Acesta a fost un moment de înaltă importanță pentru mediul de afaceri local, marcând realizările notabile ale companiilor și contribuind la consolidarea relațiilor între principalii actori din comunitatea de afaceri din județul Constanța.

 

Evenimentul anual "Topul Firmelor din județul Constanța" rămâne un reper important în calendarul de afaceri al județului, ilustrând angajamentul și excelența întreprinderilor locale în diverse domenii de activitate.

 

Solid House și Mesta Marmură și Travertin SRL au demonstrat încă o dată că se numără printre liderii incontestabili ai economiei locale.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii