Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
BANI ÎNSÂNGERAȚI - Crimele din Osage County - Un adevărat film de OSCAR

BANI ÎNSÂNGERAȚI - Crimele din Osage County - Un adevărat film de OSCAR(423)

Un film mare la propriu (3 ore 26 minute) și la figurat al excepționalului regizor Martin Scorsese, care reflectă duritatea relațiilor internetnice din America anilor 1920.

Un western epic, cu sloganul „un indian bun este un indian mort”, aplicat de albii hrăpăreți și criminali, amerindienilor din tribul Osage din Oklahoma.

Indienii mă iubesc. „Le-am dat școli și spitale publice, le-am făcut străzi. "

Crimele succesive sunt comandate de diabolicul „Rege” (Robert de Niro) cu scopul de a-i deposeda pe amerindieni de bogatele lor teritorii unde s-au descoperit rezerve de petrol.

Frumoasa poveste de dragoste dintre nativa Millie(Lily Gladstone) și Ernest Burkhart(Leonardo DiCaprio) sfârșește tragic, atunci când el devine complice la aceste crime.

Prezentat anul acesta la Cannes, cu numele original „Killers of the Flower Moon”, fimul a întrunit sufragiile criticii și publicului.

În acest moment, Leo deține performanța anului, considerat cel mai bun din cariera sa și care îl duce la lupta pentru al doilea Oscar.

Lily Gladstone, alături de Leonardo DiCaprio și Robert de Niro a strălucit, primind ovații în picioare la #Cannes2023.

 

Killers of the Flower Moon - Un film devastator, inteligent și corect, redând complicitatea și decăderea morală a societăților care au pacte mafiote cu guvernele.

 

Killers of the Flower Moon posedă atât calitatea de povestire, cât și componentele politice necesare pentru a câștiga un Oscar.

 

 

TREBUIE VĂZUT!

 

Rulează la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” .

 

Program
Data: 26-octombrie-2023 Ora: 18:30
Data: 28-octombrie-2023 Ora: 15:00
Data: 29-octombrie-2023 Ora: 19:00

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii