Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
timp liber
Festivalul Grătarului: O sărbătoare culinară în Piațeta Decebal, 16-19 Noiembrie 2023

Festivalul Grătarului: O sărbătoare culinară în Piațeta Decebal, 16-19 Noiembrie 2023(129)

Vă invităm în perioada 16 - 19 noiembrie 2023, în Piațeta Decebal, pentru a vă delecta în cadrul manifestărilor prilejuite de Festivalul Grătarului.

Cu această ocazie, cele mai iubite bucate tradiţionale romaneşti se vor prinde în horă, şi nu vor fi puţine întrucât bucătari iscusiți sosiţi din inima Ardealului vor da mână cu mână şi vor pregăti din zori şi până în noapte un festin culinar de sărbătoare: preparate tradiţional româneşti, mii de cârnați şi sute de kilograme de pastramă de berbecuț
la grătar sau în ceaun.

Gurmanzii se vor bucura de preparate pentru toate gusturile: pomana porcului, carne de porc la ceaun, pulpe de berbecuț la grătar, pastramă în bere la tigaie, pastramă friptă-n jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnați de casă tradiţionali din carne de porc sau cârnaţi de casă tradiționali de vită cu porc, cârnaţi la garniţă, cârnaţi cruzi sau afumaţi, tobă, şi multe, multe altele.

Nu vor lipsi nici băuturile româneşti care încălzesc sufletul, vin fiert şi ţuică fiartă din belşug, iar pentru cei mici clătite, cozonaci şi checuri, acedele, waffe, ciocolată și prăjituri de casă, etc.

Târgul este deschis zilnic, între orele 09:00 – 22:00, până pe data de 19 noiembrie, localitatea Medgidia, zona Piateta Decebal!

 

Vă așteptăm cu drag!
 

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii