Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Actualizare ora 23.00 - Situație ploi 18 noiembrie 2023!

Actualizare ora 23.00 - Situație ploi 18 noiembrie 2023!(60)

La această oră, județul Constanța încă se află sub avertizare de cod portocaliu/roșu cu rafale de vânt care au atins pragul critic de 100 km/h. Având în vedere acest aspect, la nivelul mai multor surse și stații tratare/pompare s-au înregistrat fluctuații și căderi de tensiune ce au afectat alimentarea cu apă în mai multe localități din județul Constanța.

 

La ora 23.00 localitățile care sunt în continuare afectate de lipsa apei sunt următoarele: Mihail Kogălniceanu, Plopeni, Viișoara, Biruința, Topraisar, Pecineaga, Băneasa, Cobadin, Cotu Văii, Vârtop, Murfatlar, Poarta Albă, Nazarcea, Tuzla și Eforie Sud.

 

Și la nivelul municipiului Constanța încă se înregistrează multiple variații și căderi de tensiune la stațiile de pompare și sursele ce asigură alimentarea cu apă a mai multor zone din oraș. Echipele care asigură permanența repornesc pomparea de fiecare dată dar reluarea furnizării apei la parametrii optimi este condiționată de furnizarea energiei electrice în regim continuu.

 

Pe parcursul acestor ore, la dispeceratul societății s-au înregistrat 148 de reclamații, marea majoritate din municipiul Constanța (97 sesizări), unde sunt constituite 12 echipe de intervenție, iar în restul județului alte 9, dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere, care acționează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societății.

De la nivelul județului, s-au primit reclamații din localitățile Ovidiu (9 sesizări), Tuzla și Medgidia (11 sesizări), Năvodari (13 sesizări), echipele intervenind și în aceste zone, iar la ora actuală toate reclamațiile sunt în curs de rezolvare.

Asigurăm toți abonații că pentru a putea răspunde cu promptitudine, echipele de intervenție vor asigura permanența și sunt pregătite să acționeze în toată această perioadă.

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924 tasta 3.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii