Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
UPDATE – ora 17.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!

UPDATE – ora 17.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!(104)

Astăzi – 19 noiembrie 2023, la ora 17.00, mai sunt afectați de lipsa apei din cauza avariilor înregistrate la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, abonații din localitățile: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni, Vîlcele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Cotu Văii, Negru Vodă, Tătaru, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

În continuare, atât în municipiul Constanța, cât și în restul județului, permanența pe parte de intervenții este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare.

Pentru a putea interveni cu promptitudine, rugăm toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

Facem un apel la utilizatorii afectați de lipsa apei, ca urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor reporni pompele pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice.

OMD MAMAIA CONSTANTA

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

Vergile, nu te dai și tu în roată?
scris de Radu Vladimirescu
De 1 decembrie, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, din vila sa de la Eforie, le-a făcut constănțenilor două cadouri pe c(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii