Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

„Poliţist pentru o zi”, proiect dedicat copiilor(929)

Maritimo Shopping Center găzduieşte în această sâmbătă un eveniment cu totul şi cu totul special dedicat copiilor inteligenţi, cu simţul umorului şi cu mult chef de joacă şi jocuri.


Intitulat “Caravana isteţilor - ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun”, evenimentul se adresează celor mici şi, de ce nu, şi părinţilor şi bunicilor ce le vor fi alături copiilor începând cu ora 16.00 până în jurul orei 20.00 în zona Info Desk. Toţi cei prezenţi vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri şi concursuri cu premii, activităţi la atelierele cu tematică “Sărbătorim Crăciunul” şi multe alte surprize.


Distracţia va fi împletită şi cu noţiuni de prevenire şi concursuri cu tematică rutieră, reprezentanţii Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa fiind parteneri ai Caravanei. Mai mult, poliţiştii vor prezenta copiilor şi motocicletele din dotare, maşinile cu girofare, îi vor încuraja să se familiarizeze cu acestea, vor oferi legitimaţii de “poliţist pentru o zi” şi vor testa cunoştinţele participanţilor în cadrul unor discuţii interactive. Poliţiştii prezenţi la această manifestare le vor împărtăşi copiilor şi adulţilor din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie. Şi reprezentanţii Institutului pentru Prevenirea Criminalităţii vor oferi sfaturi, atât pentru copii cât şi pentru părinţi.

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

ROMÂNA DE TRANZIȚIE
scris de Magda Ursache
De la Ion Papuc știu (Omul Politic, Ed. Grinta, Cluj-Napoca, 2023) că președintele Franței, Georges Pompidou, în spital, cu moartea(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii