Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
info utile
Se oprește apa în zona Inel II din municipiul Constanța, miercuri - 21 feb. 2024!

Se oprește apa în zona Inel II din municipiul Constanța, miercuri - 21 feb. 2024!(93)

Lucrările de remediere a avariei pe conducta de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Izvor cu Dionisie cel Mic, din municipiul Constanța, a fost finalizată în jurul orei 14.30. La scurt timp însă de la intrarea în presiune, conducta a cedat la câțiva metri față de avaria inițială. De aceea, echipele RAJA au luat decizia înlocuirii tronsonului afectat fiind necesară din nou sistarea furnizării apei.

Prin urmare, până în jurul orei 22.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Dionisie cel Mic, tronsonul delimitat de străzile Steagului și Izvor, precum și cei de pe strada Izvor, între străzile Dionisie cel Mic și Soveja.

Totodată, în vederea desfășurării lucrărilor de reparații, a fost necesară restricționarea traficului pe tronsoanele menționate, zonele fiind împrejmuite și semnalizate corespunzător.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor și participanților la trafic din zonele respective, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

George Andrei Popescu Primăria Constanța
Claudiu Palaz Consiliul Județean Constanța
OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

MIHAI LUPU, SINGUR ÎMPOTRIVA TUTUROR
scris de Liviu Tramundana
Deși inspirat din sloganul unei galerii de fotbal, titlul reflectă fidel situația președintelui CJ Constanța. Acesta a fost singur în(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii