Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Se distribuie pachetele alimentare pentru nevoiaşii din Mangalia(861)

Serviciul Public de Asistenţă Socială din Mangalia distribuie, în această perioadă pachetele alimentare pentru persoanele cu venituri mici. Astfel, între 16 - 20 decembrie, în intervalul orar 9.00 - 16.00, respectiv 9.00 - 13.00 pentru ziua de vineri, beneficiarii ajutorului de urgenţă sunt aşteptaţi să-şi ridice alimentele de la cele patru centre autorizate.

De ajutorul municipalităţii beneficiază, lunar, pensionarii cu venituri mai mici de 800 lei/lună, persoanele de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar şi persoanele cu dizabilităţi din localitate. Pachetul lunii decembrie conţine un pui, un litru de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez, un kilogram de făină, un kilogram de mălai şi un cozonac.

Beneficiarii ajutorului de urgenţă vor ridica pachetul cu alimente de la centrele de distribuţie de care aparţin, după cum urmează: Sala de Sport a Şcolii Generale nr.1, situată pe Str. Matei Basarab - (pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani, persoane cu dizabilităţi), Cantina Grupului Şcolar Industrial Ion Bănescu din Str. Negru-Vodă - (pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani, persoane cu dizabilităţi). Totodată, de la Blocul C18 B, situat pe Str. Rozelor - Fostul Mettexin şi Căminul C10 Neptun îşi pot ridica pachetele pensionari, persoane fără venit peste 60 de ani şi persoane cu dizabilităţi.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii