Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Se reiau restricțiile de circulație pe podul de la Agigea(946)

Din 23 ianuarie și până pe 15 iunie șoferii tuturor mașinilor mai grele de cinci tone vor fi nevoiți să folosească rutele ocolitoare sau gabara pentru a traversa canalul Dunăre-Marea Neagră în zona Agigea.


Prefectul județului Constanța, Eugen Bola, a declarat că, noile restricții sunt necesare pentru că lucrările intră într-o nouă etapă de schimbare a cablurilor de oțel care susțin podul. Astfel, podul va fi închis în fiecare zi de marţi, joi şi sâmbătă, între orele 9.00 - 13.00, precum şi în fiecare noapte de luni spre marţi, în intervalul orar 23.00 - 04.00. Lucrările se vor termina în totalitate până la sfârșitul anului, promit reprezentanții Companiei de Drumuri.


În paralel continuă ridicarea celui de-al doilea pod de la Agigea, care aparține Portului Constanța. Pe de altă parte, autoritățile se vor mai întâlni în luna aprilie pentru a discuta despre ridicarea restricțiilor pe perioada minivacanței de 1 Mai și de Paște.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii