Nume
Email
Categoria din care vrei sa primesti
social

Mesaj din partea primarului Ancuța Belu pentru locuitorii din Mihail Kogălniceanu(1232)

Comandamentul de iarnă de la Primăria Mihail Kogălniceanu coordonat de primarul Ancuța Daniela Belu face apel la locuitorii comunei pe care-i sfătuiește să nu părăsească localitatea.


„Atenționarea cod galben de ninsori și viscol pentru județul Constanța s-a schimbat în cod portocaliu. Sunt așteptate depuneri de zăpadă de 40-50 cm, iar vântul va atinge viteze de 70-75km/h. Se circulă greu dar fără probleme între Constanţa şi Mihail Kogălniceanu. Nu acelaşi lucru se întâmplă pe drumul naţional, între localităţile Mihail Kogălniceanu şi Târguşor, unde azi-noapte, la ora 1.30, din cauza viscolului a rămas înzăpezită o maşină în care se afla o familie cu doi copii. Maşina a fost scoasă de sub nămeţi de către reprezentanţii autoritatilor locale, însă situaţia pe drumul naţional, între localităţile Kogălniceanu şi Târguşor rămâne în continuare gravă din cauza viscolului. Având în vedere acest lucru conducerea Primăriei Mihail Kogalniceanu face apel la locuitorii comunei să nu părăsească localitatea”, a transmis primarul Ancuța Daniela Belu.
 

OMD MAMAIA CONSTANTA
Ziarul Timpul WhatsApp

Adauga un comentariu

Aboneaza-ma la comentarii

Editorial

SFÂRȘITUL LUMII SAU CUM AM PIERDUT ASTEROIDUL DE ORA 14.00
scris de Lucian Cristea
31.01.2017   Ultima oară am așteptat sfârșitul lumii în data de 11 ianuarie, anul 2000. Așa anunțase, la televizor, un domn(...)
citeste mai mult

Cele mai noi

Cele mai recente comentarii